Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
YO is de klank van het Licht en TRA is de klank van Bevrijding door beheer van de geest.

YOTRA is, in KLANK, TRILLING en LICHT.

Het potentieel van de menselijke stem fascineert mij en ik vind het spannend dat ik toegang gevonden heb tot klanken die helen. Deze klanken hebben een helende werking en zijn een opening naar een grotere vrijheid en een ruimer bewustzijn.

De stem heeft een oneindig potentieel om ons te onderwijzen. Het lichaam is een tempel met vele ingangen, die we vergeten te bezoeken. Het kan zingen en resoneren. Ons lichaam vergezelt en begeleid ons altijd en is betrokken bij alles wat we doen en ervaren. Ik heb mogen ontdekken welke gekende mogelijkheden er verborgen liggen in de klanken van de menselijke stem. Het is een verhaal over het ontstaan van klanken en de helende vermogens die de stem kan oproepen. Sommige ervaringen bij mezelf en in mijn praktijk zijn wondertjes. Het zijn intense, innerlijke processen die mij geopend hebben voor de buitengewone vermogens van de stem.

Een bijkomend aspect in het werken met de stem is dat mijn oude ik zich ontmantelt heeft en mijn nieuwe ik zich steeds meer aan het ontwikkelen is door bewustzijnsverruimingen.

Alles is trilling en vibratie. Onze geest, organen , cellen hebben hun eigen frequentie die steeds in beweging en verandering is. Steeds zoekend naar balans.

Ziekte is verlies van het onderlinge verband of vermogen tot verandering en aanpassing in de verschillende trillingsvelden en patronen. Wanneer de klanken de patronen beroeren kan er een beweging op gang komen die de patronen veranderen. Daardoor kan het lichaam zichzelf helen. De stem is het instrument hiervoor omdat we bestaan uit klank, trilling en licht.

Dagelijks ontdek ik nieuwe aspecten van de stem, ze is onbegrensd. Ik nodig u uit om met mij dit avontuur te betreden. De stem is mijn meester en zoals elke meester mijn leven veranderd en vormt.

VOOR WIE:

Iedereen die persoonlijk en spiritueel wil groeien, zichzelf wil leren kennen en aan zichzelf wil werken. Eigen krachten ontdekken en versterken. Voor iedereen die HEALING nodig heeft , fysiek, emotioneel en energetisch.
CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer