Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
Getuigenissen

Eerlijk gezegd het mooiste wat me tot nu toe is overkomen, de leer aangereikt door Monique.

Het zingen van de klank is rijk:
o Het stimuleert me mijn een innerlijke weg te gaan
o Transformeert mijn zicht op de werkelijkheid
o Laat me talloze verbanden zien, die steeds weer vernieuwen
o Leert me mijn lichaam, gedachten en emoties te gebruiken en te transformeren
o Geeft diepte aan mijn zicht op het leven
o Geeft “grip” door te leren ontspannen in het dagdagelijkse
o Geeft bescherming
o Geeft zicht op niet dualistisch denken

Monique geeft alles wat in haar is en dat zonder te overdrijven veel. De methode van Monique ervaar ik als :
o Persoonlijk
o Intiem
o Direct
o Liefdevol
o Warm
o Doeltreffend
o Veelzijdig
o Waarheidsgetrouw
o Wijs
o Speels
o Vol
o Natuurlijk

De leer overgedragen door Monique doet me op een natuurlijke beseffen dat er discipline en hard werken nodig is om te transformeren en dat dat nog leuk is ook. Het leert me trouw te zijn aan wie ik ben.

Gerry Notenboom – Riel - NederlandIk heb echt een spectaculaire week achter de rug.

Ik heb echt in mijn as gezeten, mijn lichaam leren openen en sluiten…vrij tot in mijn hara kunnen ademen, mijn ida en pingali voelen openen en enorm veel opgelost…ik kan nu bijna elke ruggenwervel kraken en deblokkeren en mijn staartbeen / kua / onderrug openen…veel getraind…en sferisch gevoeld…de omhoog stromende qi uit de aarde naar omhoog getrokken tot in mijn hart en laten expanden via ademhaling en dan laten zakken in buik…ik voel me echt ongelofelijk goed. Echt van harte bedankt Monique voor jouw teachings en dat we het mogen meenemen via foto en opnames.
What a blessing. Thank you.

Tom Jacobs – St.Gillis WaasHoe mooi het leven in elkaar zit…Ik ben nu een jaar in opleiding bij Monique. Gedurende dat jaar zing ik (bijna)elke dag de klanken. De klanken transformeren, onthullen en verdiepen alles. Niet alleen mijn persoontje wordt ontmanteld, ook patronen kunnen losgelaten worden en de kern van wie je bent wordt stilaan en in respect getoond. De klanken zijn tot dus ver het meest doeltreffende medicijn en maatje in mijn leven.

Monique is doordrongen van klank, ze ademt en beheerst er elke fractie van. Ze IS klank. Als een zorgzame, vriendelijke en wijze meester weet ze exact wat de volgende stap is op de boeiende weg van je leven. Ze oordeelt nooit en is aanwezig in haar totale potentie.

Liefde kent vele vormen. Monique toont de vorm die jij nodig hebt om liefde te worden en te zijn. Eigenlijk zijn woorden te beperkt om uit te leggen wat het is om in opleiding bij Monique te zijn. Klank zou hier meer op haar plaats zijn. Ik zou dan kiezen voor de MO NA LI SA ? Tja, dat is wat er nu in me opkomt.

Karin Van Ginneken
www.roosenhart.beMonique is mijn spirituele Moeder die voor mij blijft ZIJN.

Soms ga ik als een verdwaald kind even een andere weg in, maar ik kom altijd terug naar mijn spirituele mama. En dit weten we allebei.

Zij is zoals een echte moeder, bij wie ik in erg moeilijke, zware perioden terecht kan komen. Zij is mijn haven, haven van vertrouwen, liefde, begrip en warmte.
Bij Monique ben ik thuis.

Dank u wel, Monique.

Zarema Kodzaeva - Chameli


Wat deze cursus mij bracht is:

o Een dieper inzicht in de natuur der dingen
o Een hernieuwde focus op wat er echt doe doet: transformatie, met klankgericht zingen als krachtig hulpmiddel.
o Een groei in bewustzijn.

Dank je wel Monique

Rita

Op een moment dat mijn leven een nieuwe wending diende te krijgen, ben ik Monique tegengekomen. Nog blind voor wat die nieuwe toekomst me zou brengen wilde ik mijn stem laten klinken…vibraties en trillingen voelen, me vrij zingen. Al doende werden sluiers weggehaald. Op heel natuurlijke wijze oude patronen ontmanteld. Onvermoede mogelijkheden zichtbaar gemaakt met klank als levende energie…

Er gebeurde meer, verdiepen, doorgronden, de wereld van de geest verkennen. In contact komen met de scheppende krachten van het universum.
Ja, Monique brengt me de levende tijd terug, vol nieuwe mogelijkheden, ze toont me de weg om in contact te komen met mijn volle potentialiteit. Een weg van overgave!

Liefs

Ingrid
CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer