Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
Mijn geboortenaam is Monique en ik ben geboren in 1958 onder het sterrenteken leeuw. Ik ben opgeleid in het sjamanisme door de Hongaarse sjamaan, Joska Soos (+2008) en was gedurende 25 jaar zijn levensgezel.

Als kind beleefde ik de droomwereld als realiteit, ik tekende bloemen en mensen en had kaarten van schoonschrift, tot op een zeker moment letterlijk de wereld omdraaide en wegviel.

Op mijn 18 jaar beleefde ik een identiteitscrisis. Ging ritmisch primitief dansen en kwam voor het eerst in contact met het beleven van de energie in mijn lichaam.

Als gevolg van een diepe relationele crisis verloor ik mijn stem. In mijn zoektocht mijn stem terug te vinden kwam ik in contact met de Hongaarse sjamaan en kunstenaar Joska Soos die mij introduceerde in het sjamanisme. Eigenlijk legde hij nooit wat uit, maar leerde ik alles vanuit ervaren. Zo leerde ik een heel bijzondere manier van gewaar zijn ontwikkelen, vooral het gewaar zijn van de klank. Maar om op die manier te kunnen zingen en door de klank met de dingen en mensen in contact te komen is het nodig werkelijk te kunnen “luisteren”, te luisteren naar de vibratie, naar de boodschap van de klank. Zo ontwikkelde ik het vermogen om de wereld vanuit een heel ander en ruimer bewustzijn te ervaren.

In 1985 kreeg ik mijn sjamanentrommel beschilderd en ingewijd door Joska Soos en begon mijn sjamanistische opleiding .

In 2008 overleed Joska Soos.

Hierop volgde voor mij een bijna doodervaring. Ik ervaarde terug mijn droomwereld dat ik als kind beleefde. Alles is met alles verbonden. Wij zijn geen ik meer alleen een deel van een geheel, energie in communicatie met alles zonder woorden maar in de klank.

Ik kwam tot inzicht dat ik mijn leven op twee manieren kon leven: doen alsof niets een wonder is, of doen alsof alles een wonder is. Ik geloof in de laatste manier. Ik geloof in het zelf helend vermogen dat iedereen heeft.


Vandaag werk ik dan ook met mensen vanuit deze bewustzijnssfeer.

Door het stervensproces van Joska en mijn bijna doodervaring heb ik geleerd dat ons lichaam een voertuig is voor ons tijdelijk bestaan op deze aardbol en dat de ontwikkeling van de geest het allerbelangrijkste is.

Vandaag wil ik mijn levenservaring met u delen en mijn kennis overdragen via de klank.
CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer