Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
KLIEREN – HERSENEN - KLANK
Hersenen en klieren zijn op elkaars werkingen aangewezen, zonder klierwerking is er geen hersenwerking. Als wij hersencellen met bloesmens van een boom vergelijken, dan hebben de bloesems geen nut voor ons, wanneer ze niet tot vruchten rijpen; als onze hersenen geen geestesvruchten dragen hebben wij er niets aan. Hoe meer de kliersystemen in verbinding met elkaar staan, des te meer brengen wij ons in een atmosfeer van verlichting en we weten onmiddellijk tegenover alles wat we ontmoeten welke houding we daarbij aannemen, wat we moeten doen en hoe we alles tot een doel kunnen leiden. Zoveel sterker worden de indrukken van onze zintuigen.

Onderwerpen: Hypofyse, schildklier, borstbeenklier, zonnevlechtklier, bijnieren, geslachtsklieren, pijn appelklier, borstoefening met klank, schouderoefening met klank, nierenoefening met klank, ogenoefening met klank, orenoefening met klank, neusoefening met klank

HOOFDZAAK IS DE KLANK
Datum: 08/09 – 22/09 – 29/09 - 13/10 – 27/10 – 10/11 – 24/11 – 01/12
Zondag: 9.30 u. tot 12.30 u. – workshop bestaande uit 8 modules
YOTRA – Franken Monique – Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer