Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
KLANKHEALING

Deze HEALINGVORM maakt gebruik van geluiden en frequenties en is één van de oudste vormen van healing. Vele natuurvolken gebruiken klanken in dagdagelijkse context.

En het is de mooiste vorm van healing die het fysieke welzijn en het emotionele welzijn sterk kunnen verbeteren of bevorderen. Klanken hebben een diepgaande en transformerende inwerking op het fysieke lichaam en de aura – het geestelijke en emotionele energieveld dat zich rond het fysieke lichaam bevindt is er een copie van. Ik zet mijn Stem in op een intuïtieve manier en zoek de frequentie van jouw probleem, wij laten bij jou de vibratie binnendringen om zo een nieuw energiepatroon te vormen. Zowel de klankhealer als ontvanger resoneren. Alles is trilling en deze specifieke trillingen zorgen ervoor dat oude patronen losgemaakt worden en dat jouw systeem openstaat voor HEALING. Klanken zijn trillingen die het effect van de helende energieën die de klankhealer doorgeeft enorm kunnen versterken. Ze worden ervaren als deugddoende, warmte uitstralende golven die door het lichaam opgenomen worden en soms uren later nog voelbaar zijn. Het is geen contactwarmte van de handen. Kosmische energie wordt omgezet in helende energie, dat is wat healers overal te wereld doen. De energie die ik doorgeef voelt voor veel mensen aan als een zalige warmte ( in tegenstelling tot contactwarmte) die uren intens voelbaar blijft. Klankhealing heeft invloed op 4 lichamen: het mentale, het fysieke, het energetisch en het emotionele lichaam. Een organisme gaat beter functioneren door de inwerking van de helende energie. Mijn stem is een instrument geworden die ik optimaal heb leren gebruiken en inzetten voor Klankhealing.

CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer