Energie toegankelijk maken voor iedereen.

Volg ons op:
OPLEIDING KLANKGEORIËNTEERD ZINGEN

Wat leer je in deze opleiding:

Je leert gericht te zingen vanuit 10 regio’s van uw lichaam.

Alle klanken zijn opgebouwd uit klinkers en medeklinkers en maken contact met een raderwerk aan energiebanen. Wij leren gericht deze verbindingen te maken en leren de verbanden te zien tussen de organen, de weefsels, het skelet, spieren, endocrien stelsel in verbinding met het chakrasysteem, zenuwstelsel en het brein.
Met de bijpassende ademhalingstechniek van de 5 hoofd Prana’s die verbonden zijn met de 5 elementen.
Wij leren dat ons lichaam veel meer is dan anatomie en fysiologie, maar een verzameling van energiebanen, radarwerken, winden en elementen, en hoe alles in verbinding met elkaar staat.

Wij leren uit wat de stem bestaat en hoe wij van onze stem de belangrijkste dirigent maken van heel ons wezen. Wat is klank, frequentie en trilling en wat is mijn houding om uiteindelijk zelfhealing te voelen of healing te kunnen geven.

Wat is innerlijke en stralende warmte.

Doel:

Leren de vibratie in de klank te brengen die op zoek gaat naar de frequentie en trillingen in jouw systeem en je terug in evenwicht brengen met jezelf, de medemensen en het kosmische; fysische, psychische en geestelijke.

CONTACT
WATERMANLAAN 15
2960 St.Job.in.’t.Goor
E.mail: info@yotra.be Tel.: 0476 594 954
Cookies maken het voor ons gemakkelijker om u onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geeft u ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer info Accepteer